Hva er youngbank

youngbank er et tilbud fra Sparebanken Øst for deg mellom 10 – 17 år.

Hos Sparebanken Øst kan du opprette en egen bankkonto med kort og mobilbank. Dette gjør at du blir vant til å bruke kort og styre nettbanken din tidlig. Med konto og kort har du alt du trenger i hverdagen.

Pressekontakt

Ole Sivertsen
Direktør marked og digitalt salg
Telefon: 970 08 955
E-post: ole.sivertsen@oest.no

Last ned:

To kontoer - ett kort

Barn og unge bør ha to kontoer: en sparekonto og en brukskonto. Sparekontoen kan du bruke til å sette inn penger fra bursdager, konfirmasjon og lønn – og kanskje foreldrene dine kan sette inn litt penger. 

Brukskontoen kan du bruke når du skal kjøpe ting du trenger. Lommepengekortet er for deg mellom 10 og 12 år, mens ungdomskortet er for deg fra 13 til 17 år.

 Les mer om hvordan du oppretter konto

For deg som er over 15 år

Hvis du er over 15 år og tjener egne penger, kan du opprette konto, bestille kort og nettbank. Fyll ut skjema, så tar vi kontakt med deg slik at vi kan få ordnet en youngbank-konto til deg.For å sjekke hva du har på kontoen kan du inngå avtale om nettbank og mobilbank. Da kan du logge deg inn både fra data, mobil og nettbrett. For å bruke dette må du få en kode og sikkerhetsbrikke, og det ordner vi selvfølgelig for deg på et av våre kontorer.

Bli kunde i youngbank, en tjeneste levert av SPØ